Δήλωση Κ. Καραμανλή για τις εκλογές του ΤΕΕ

125
εξετάσεις Υποδομών Real KONTRA Καραμανλής Καραμανλής Πανελλήνιες
- Διαφήμιση -

Με αφορμή τη διεξαγωγή εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήρια Ελλάδας ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εκλέγονται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους και τις παρατάξεις για τον σοβαρό και γόνιμο προεκλογικό διάλογο.

- Διαφήμιση -

Η μεγάλη συμμετοχή στις χτεσινές εκλογές, επιβεβαιώνει το κύρος που διακρίνει σήμερα το ΤΕΕ και την αναγνώριση που έχει από τον τεχνικό κόσμο.

Το σπουδαίο αποτέλεσμα, η μεγάλη νίκη της ΔΚΜ και του Γιώργου Στασινού, αποτελεί δίκαιη επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνάδελφοί τους τούς εμπιστεύτηκαν να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Το Υπουργείο μας ασφαλώς θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τον θεσμοθετημένο τεχνικό μας σύμβουλο για όλα τα μεγάλα θέματα. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει στο υψηλότερο επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.