Πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής από τον Δ.Σερρών – Βίντεο

599
Χαριστικό Παζάρι Εξωσχολικών Βιβλίων
- Διαφήμιση -

Σε χρόνο ρεκόρ η νέα Δημοτική Αρχή με εισήγηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού Πάνου Σωτηρίας, έφερε για τoυς Δημότες της, το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, μέσω ασύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας με 1,5 ευρώ μόνο, μηνιαία επιδότηση από το Δήμο

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής, που, μέσω της επιδότησης του Δήμου Σερρών, δίνει τη δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες μας και σε άλλες ευπαθείς ομάδες, να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα digital school της Linguaphone.

- Διαφήμιση -

Ωφελούμενοι μπορούν να είναι ενήλικες και ανήλικοι των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Συνολικά 300 οικογένειες για το 2020 θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα εντελώς δωρεάν και με την ολοκλήρωση 300 ωρών θα δύνανται, να δώσουν εξετάσεις για πιστοποιημένο τίτλο επάρκειας στην Αγγλική.

Η συμμετοχή του Δήμου Σερρών στο Linguaphone, εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης, 23 Οκτωβρίου, έπειτα από εισήγηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρίας Πάνου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.