Η εφαρμογή φέρνει αναβαθμίσεις που θα λύσουν τα χέρια των οδηγών

Google Maps
- Διαφήμιση -

Το Google Maps ετοιμάζει μερικές προσθήκες στην εφαρμογή που θα βοηθήσουν αρκετά τους οδηγούς!

Το Google Maps είναι μία από τις εφαρμογές που τη χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα. Για να βρούμε ένα μέρος, ένα σπίτι ή ένα μαγαζί είναι η πρώτη μας επιλογή. Και έτσι, η γνωστή εφαρμογή ετοιμάζει μερικές προσθήκες που θα σου λύσουν πραγματικά τα χέρια.

- Διαφήμιση -

Οι νέες προσθήκες στην εφαρμογή θα βοηθούν τους οδηγούς να αναφέρουν περιστατικά όπως τροχαία ατυχήματα ή κάποιο σημείο του δρόμου όπου η ταχύτητα παρακολουθείται. Οι αναφορές των χρηστών θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικοί κάτοχοι κινητών με λογισμικό Android μπορούσαν, ήδη, να αναφέρουν ατυχήματα, δρόμους που παρακολουθείται η ταχύτητα και σημεία με κυκλοφοριακή κίνηση, χρησιμοποιώντας μόνο τη γνωστή εφαρμογή. Οι κάτοχοι iPhone, όμως, δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή.

Όλα αυτά έρχονται να αλλάξουν, όμως, με τη νέα αναβάθμιση. Η αναβάθμιση αυτή γίνεται σταδιακά και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

Ωστόσο, η Google θέλει να προσθέσει και άλλες δυνατότητες στην εφαρμογή. Μερικές από αυτές είναι η δυνατότητα αναφοράς εργασιών στους δρόμους, κλειστών λωρίδων κυκλοφορίας, ακινητοποιημένων οχημάτων και πεταμένων αντικειμένων στον δρόμο, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.