Εντολή στον ΕΦΕΤ για έλεγχο μετά τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη

278
ΕΦΕΤ
- Διαφήμιση -

Την εντολή της Σερραίας Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή στον ΕΦΕΤ για έλεγχο, προκάλεσαν οι καταγγελίες του συνιδιοκτήτη της εταιρείας “Ορυζόμυλοι Αναγέννησης” Βασίλη Καλαϊτζίδη, για παράνομη χρήση του ονόματος “Ρύζι Καρολίνα Σερρών”.

Ανακοίνωση Φ.Αραμπατζή:
Μετά τη δημόσια καταγγελία του Σερραίου επιχειρηματία, Βασίλη Καλαϊτζίδη (09/10/19) για τη χρήση του ονόματος «Ρύζι Καρολίνα Σερρών», με δυσανάλογο ισοζύγιο αγορών-πωλήσεων, από αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, έδωσα, ως όφειλα, εντολή (09/10/19) για τη διενέργεια εξονυχιστικών ελέγχων από τις Υπηρεσίες του ΕΦΕΤ στα σημεία λιανικής πώλησης συσκευασιών ρυζιού, προκειμένου να διαπιστωθεί:

- Διαφήμιση -

• Εάν η πρώτη ύλη και ποσότητα ρυζιού, που συσκευάστηκε με την επωνυμία
«Ρύζι Καρολίνα Σερρών» προερχόταν από καλλιέργειες ρυζιού του Νομού μας ή

• Εάν πρόκειται για παραπλάνηση του καταναλωτή και αθέμιτο ανταγωνισμό, που πλήττει αφενός το εισόδημα των Σερραίων ορυζοκαλλιεργητών, αφετέρου τη νόμιμη διακίνηση του προϊόντος.

Κανείς δεν μπορεί να καρπώνεται προστιθέμενη αξία ενός φημισμένου προϊόντος σε βάρος των παραγωγών, των καταναλωτών και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.