Πρακτική άσκηση φοιτητών του ΤΕΦΑΑ στην ΚΕΔΗΣ – Βίντεο

317
ΚΕΔΗΣ
- Διαφήμιση -

Θέληση του Δημάρχου Σερραίων Αλέξανδρου Χρυσάφη και της νέας δημοτικής αρχής, είναι η δημιουργία συνεργιών και έμπρακτων συνεργασιών με φορείς, οργανισμούς καθώς και την πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης μας.

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους.

- Διαφήμιση -

Όπως δήλωσε στην κάμερα του serrespost.gr  η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Α.Π.Θ σε Φορείς Υποδοχής 2019-20» η οποία διεξήχθη στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και στη διάρκεια της οποίας προβλήθηκαν οι δράσεις και το έργο της ΚΕΔΗΣ σε τομείς αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που εξοπλίζει με δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία τους νέους επιστήμονες” επισημαίνει η κα Παλάζη, εξαίροντας τη συμβολή της καθηγήτριας του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Νόνης Καταρτζή, στην υλοποίηση του προγράμματος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.