Τι είναι SEO και ποια η σημασία του στο ψηφιακό μάρκετινγκ;

SEO μάρκετινγκ
- Διαφήμιση -

SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) είναι η διαδικασία της εύκολης εύρεσης μιας ιστοσελίδας, εύκολης ανίχνευσης και εύκολης κατηγοριοποίησης. Πρόκειται για την παροχή βοήθειας στους πελάτες σας να ανακαλύψουν την επιχείρησή σας από χιλιάδες άλλες εταιρείες.

Το SEO αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ. Βασικά ασχολείται με μια «ολιστική» κίνηση προς την κατεύθυνση της οδήγησης πελατών στην επιχείρησή σας μέσω των online πλατφορμών. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος κατατάσσεται υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης SERP. Είμαι ο Ουστάς Ανδρέας και θα εστιάσουμε στη σημαντικότητα και την αναγκαιότητά του στο digital marketing σε αυτό το άρθρο.

- Διαφήμιση -

Πόσο σημαντικό είναι το SEO για ψηφιακό μάρκετινγκ;
Το SEO είναι πραγματικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι υπεύθυνο να μεταφέρει το visibility του ιστότοπού σας σε υψηλότερη θέση και να σας κρατά πάνω από όλους τους ανταγωνιστές σας. Αυξάνει την προβολή του ιστοτόπου, την επισκεψιμότητα των χρηστών, το ποσοστό μετατροπής (conversion rate) και την απόδοση επένδυσης (ROI). Ένα website με καλό ranking είναι πιο…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.