Σπάνιο υλικό για τη Μικρασιατική Καταστροφή του αρχείου Τζανακάρη – Βίντεο

507
Μικρασιατική καταστροφή
- Διαφήμιση -

Σπάνιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον υλικό, που αποτελείται από εφημερίδες φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής, με θέμα τη Μικρασιατική Καταστροφή, εκτίθεται στο Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Το αρχειακό υλικό από την πολύτιμη συλλογή Τζανακάρη έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν δεκάδες σχολεία καθημερινά αλλά και πολίτες των Σερρών, στο ισόγειο των Αστεριών.

- Διαφήμιση -

Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Σερραίου Συγγραφέα – Δημοσιογράφου Βασίλη Τζανακάρη “Σμύρνη 1919 – 1922 Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου”, στο οποίο σκιαγραφούνται οι δύο σημαντικές προσωπικότητες και παρουσιάζεται το χρονικό των γεγονότων μέσα από το δημοσιογραφικό πρίσμα του κ.Τζανακάρη.

Ο συγγραφέας μιλώντας στην κάμερα του serrespost.gr μοιράζεται τα συναισθήματα που τον καταλαμβάνουν κάθε φορά που γράφει ή μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, διευκρινίζοντας όμως πως η γραφή του είναι αντικειμενική και δίκαιη όπως ορίζει η δεοντολογία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.