Έρχονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε δήμους, περιφέρειες

προσλήψεις
- Διαφήμιση -

Σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες ανάλογα με τα αιτήματά τους πρόκειται να προχωρήσει εντός του 2020 το υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτό τονίζουν πηγές του ΥΠΕΣ, προσθέτοντας ότι, καθώς υπάρχουν ελλείψεις, στόχος είναι να καλυφθούν με αναγκαίο επιστημονικό προσωπικό, κυρίως, οι οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες των ΟΤΑ.

- Διαφήμιση -

Αν και από το ΥΠΕΣ δεν θέλουν να αναφερθούν σε συγκεκριμένο αριθμό, παραπέμποντας στα αιτήματα των δήμων και των περιφερειών, να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, σε συνεννόηση με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, είχε προαναγγείλει 1.500 προσλήψεις στους ΟΤΑ με επίκεντρο τις οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή είχε γίνει πέρυσι τον Σεπτέμβριο με την προκήρυξη 10Κ/2018 για 118 θέσεις επιστημονικού προσωπικού σε μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους, με τους πρώτους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων να ανακοινώνονται πριν μερικές ημέρες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.