Παρουσία επισήμων ο Αγιασμός στο Σύλλογο “Γεωργάκης Ολύμπιος”

436
Γεωργάκης Ολύμπιος
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου, στο Σύλλογο Βλάχων “Γεωργάκης Ολύμπιος”.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ενώ το παρών έδωσαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής κ. Κων/νος Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΣ κ. Γιώργος Ταΐρης, η Αντιπρόεδρος της Π. Ο. Σ. Μακεδόνων κα Άννα Κωστίκα, χορεύτριες, χορευτές και πλήθος κόσμου από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

- Διαφήμιση -

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στεργιαννή Βέρρου δήλωσε μετά το πέρας της τελετής:
Ελπίζουμε και φέτος να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη εκδηλώσεις και επιτυχίες. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια τα παιδιά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις προσδοκίες τους με τους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους μας, την κα Βιβή Διαμαντή και τον κ. Στέργιο Βάκουλη.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.