Διήμερη εκδρομή Σέρρες – Φιλιππούπολη

Φιλιππούπολη
- Διαφήμιση -

Επιλέξτε να ταξιδέψετε με ένα ενημερωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς έτσι δεν θα ασχοληθείτε με την οργάνωση της εκδρομής σας και θα έχετε την πολυτέλεια να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Η εκδρομή και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι μέσω του
Ταξιδιωτικού Γραφείου Θωμόγλου Ευαγγελία στις Σέρρες.
Διήμερη εκδρομή Σέρρες – Φιλιππούπολη 9 – 10 Νοεμβρίου

1η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΕΡΡΕΣ –ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση στις 07:00 από την Εθνική Τράπεζα για τα σύνορα του Προμαχώνα, διέλευση συνόρων.Η πρώτη μας στάση θα είναι στο ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλα, που είναι το πιο επιβλητικό και αρχιτεκτονικό μνημείο του 10ου αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δωμάτια της μονής, η εσωτερική επίπλωση, η διακόσμηση και το παλιό μαγειρείο. Θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο Χρέλια, το ξυλόγλυπτο τέμπλο στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Χριστού, παλιές εικόνες και τα 20.000 βιβλία. Άφιξη το μεσημέρι στη Φιλιππούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να δείτε την πόλη που έκτισε ο Βασιλιάς Φίλιππος Β’, στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία, το εμπόριο και τις επιστήμες. Να περπατήσετε στην παλιά πόλη και να επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου και το σπίτι του Λαμαρτίνου. Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά της παλαιάς πόλης θα δείτε το Ρωμαϊκό Θέατρο με την πανοραμική θέα προς την πόλη, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρέτ Τζαμί. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

- Διαφήμιση -

2η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΕΡΡΕΣ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Φιλιππούπολης . Στις 16:00 αναχώρηση για επιστροφή στις Σέρρες.

Τιμή συμμετοχής: 70 €

ΠΑΡΟΧΕΣ
· Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας.
Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο RAMANDA TRIMONTIUM 4* σε δίκλινα δωμάτια.
Πρωινό
Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι μουσείων, επιπλέον γεύματα ,ποτά ,φιλοδωρήματα και ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ταξιδιωτικό Γραφείο Θωμόγλου Ευαγγελία– ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1 & ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ: 23210 25397 – 25341, ΤΗΛ & FAX: 23210 20475
EMAIL : thtravel@otenet.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.