200 θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού

154
- Διαφήμιση -

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού, μέσα από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις προκηρυχθείσες θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και ακολουθώντας τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Αναλυτικότερα:

- Διαφήμιση -

200 θέσεις εργασίας – Υπουργείο Πολιτισμού

Ανακοινώνεται η επανέκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για τις 200 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, τo Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων πρόκειται να προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 200 άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ, Πανεπιστημίου 57, Τ.Κ 10564 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Μπάκνη.

(τηλ. επικοινωνίας: 210 – 37 22 500).

Οι αιτήσεις για την κάλυψη των 200 θέσεων ΣΟΧ 1/2018 για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων είναι ενιαία και θα γίνονται δεκτές:

Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Ανακοίνωση ΣΟΧ. 1 Α /2019

Περίληψη Ανακοίνωσης ΣΟΧ.1 Α /2019

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ

Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού ΗΥ

Παράρτημα Απόδειξης Γλωσσομάθειας

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.