Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών – Βίντεο

498
ΟΠΑΚΠΑ
- Διαφήμιση -

Τελετή παράδοσης παραλαβής σήμερα στον ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού, των εργαζομένων και εκπροσώπων του τύπου.

Σε κλίμα συγκίνησης ο απερχόμενος πρόεδρος Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που επί οκτώ και πλέον χρόνια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και συνέπεια, ενώ εκείνοι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια και του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα. “Ευχαριστώ τον Δήμαρχο της καρδιάς μου, τον Πέτρο Αγγελίδη” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Χατζημαργαρίτης και ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στον νέο Πρόεδρο.

- Διαφήμιση -

ΟΠΑΚΠΑ

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος Ιωάννης Δεσποτίδης ευχαρίστησε τον προκάτοχό του για την καθοδήγηση και την ενημέρωση που του παρείχε το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τη λειτουργία του Οργανισμού και δήλωσε: “Με αίσθημα ευθύνης και συγκίνησης αναλαμβάνω την προεδρία του ΟΠΑΚΠΑ και θέλω πρώτα από όλους να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αντιλαμβάνομαι πως το έργο μου θα είναι δύσκολο, καθώς αναλαμβάνω έναν μεγάλο οργανισμό με ευρύ αντικείμενο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.