Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους – Βίντεο

230
Δήμος Σερρών
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων για τους δικαιούχους ΚΕΑ, οι οποίοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα από το Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή Ξηρών προϊόντων, σήμερα 16 και αύριο 17 Σεπτεμβρίου, στην αποθήκη του κ. Ευσταθίου Ταυλαρίδη στο 3ο χλμ. Σερρών – Νιγρίτας από τις 7:30 π.μ. έως τις 13:30μ.μ.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρία Πάνου, δήλωσε: “Η διανομή αφορά σε είδη παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής – 8,2 κιλά ξηράς τροφής για κάθε ωφελούμενο. Όπως κάθε χρόνο, η διαδικασία περατώνεται με τη συνδρομή των υπαλλήλων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, τους οποίους κι ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά τους”.

- Διαφήμιση -

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2321350564

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.