Κ.Καρπουχτσής: “Η συμμετοχή στη ΔΕΘ ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου”

134
ΔΕΘ
- Διαφήμιση -

Στο Σερραικό Περίπτερο στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, όπου συμμετέχουν φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, βρέθηκε ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, Κώστας Καρπουχτσής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Καρπουχτσής, “η συμμετοχή στη ΔΕΘ ενισχύει την εξωστρέφεια και την προώθηση του τόπου μας και των προιόντων μας.
Διαθέτουμε πλούτο και δυναμικό, που απαιτεί όμως συντονισμένες προσπάθειες για να αναδειχθεί και να προωθηθεί, ωθώντας την ανάπτυξη στο νομό μας.

- Διαφήμιση -

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην δράση “Formula 1 in schools”, και στην σύμπραξη με το Δήμο Σερρών δηλώνοντας ότι μεταξύ άλλων, στο περίπτερο του Δήμου μας προβάλλεται το μεγαλύτερο «δυναμικό μας», τα παιδιά που καινοτομούν τόσο στη ρομποτική όσο και στη “Formula 1 in schools”.

Ο κ.Καρπουχτσής ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συμμετέχουν και συνομίλησε με τους εκθέτες και τους επισκέπτες του Σερραϊκού περιπτέρου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.