Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης – Βίντεο

245
Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδριάσεις
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών, προκειμένου να συγκροτήσει την δημοτική επιτροπή διαβούλευσης  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα διοικητικά συμβούλια, μέσω του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατιρτζόγλου.

Το σχετικό έγγραφο-δήλωση συμμετοχής μπορεί να σταλεί από τους ενδιαφερόμενους φορείς, ταχυδρομικά ή να επιδοθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, στο Γραφείο 12 (κ. Δέσποινα Γαλάνη ) ή στο ΦΑΞ 23210-22187, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019.

- Διαφήμιση -

Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης:
α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.
γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.
δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται από το δημοτικό συμβούλιο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.