Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «Γερακίνεια 2019»

273
Γερακίνεια 2019
- Διαφήμιση -

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2019», που διοργάνωσε για 38η χρονιά ο Δήμος Βισαλτίας.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στο κέντρο της Νιγρίτας σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους και την συμμετοχή των παιδιών.

- Διαφήμιση -

Κατά την τελευταία ημέρα του 5νθήμερου Φεστιβάλ των Γερακινείων, η Νιγρίτα υποδέχθηκε την φλόγα της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Την φλόγα της αγάπης, μετέφεραν Λαμπαδηδρόμοι του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας, του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας, «Βισάλτες» και του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do “MONOMAXOI” Νιγρίτας.

Παρούσα στην τελετή ήταν η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών, Αικατερίνη Τζιούρα, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πράξη αγάπης που μεταλαμπαδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και κάλεσε τον κόσμο να δίνει απλόχερα λίγο από τον χρόνο του για να προσφέρει ένα αγαθό που μόνο δωρίζεται.

Μετά τους διοργανωτές τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, ο οποίος καλωσόρισε στην έδρα του Δήμου την «φλόγα της αγάπης» και ευχήθηκε από καρδιάς, να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ελλάδα ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ορμητική, με όλο και περισσότερους εθελοντές.

Το 38ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2019», έκλεισε με τον μοναδικό Ζαφείρη Μελά, ο οποίος ανέβηκε στην κεντρική σκηνή των Γερακινείων και αποθεώθηκε από το κόσμο που κατέκλεισε από νωρίς όλο το κέντρο της Νιγρίτας. Μαζί του τραγούδησαν οι ταλαντούχοι, Βαγγέλης Βαδέκας και Αυγή Τριανταφυλλίδου.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού “ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2019” πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.