Πρόγραμμα της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ

144
Αραμπατζή
- Διαφήμιση -

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, θα πραγματοποιήσει από σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, τριήμερη επίσκεψη στη Μακεδονία, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Υφυπουργού έχει ως εξής:
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
-Στις 12:30 θα βρίσκεται στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αμφίπολης στις Σέρρες, υποδεχόμενη την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη
-Από τις 16:00 έως τις 19:00 θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων της Μακεδονίας και της Θράκης

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

-Στις 12:00 θα επισκεφθεί το Περίπτερο του ΥΠΑΑΤ στη ΔΕΘ
-Στις 19:30 θα παραστεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

-Στις 16:30 θα απευθύνει χαιρετισμό στην ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, με θέμα: «Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή: Προκλήσεις για τον πρωτογενή τομέα και μέτρα στήριξης» (Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα Β)

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.