Πρόσκληση στα εγκαίνια του Επιμελητηρίου Σερρών στη ΔΕΘ

214
Επιμελητήριο Σερρών
- Διαφήμιση -

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας προς τους Σερραίους Επιχειρηματίες, φορείς και πολίτες, για συμμετοχή στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης:
Το Επιμελητήριο Σερρών προβάλλει και αναδεικνύει όλους τους κλάδους της σερραϊκής επιχειρηματικότητας και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην όλο και πιο αναβαθμισμένη από χρονιά σε χρονιά 84η ΔΕΘ (από το Σάββατο 7 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019), στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, στο περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Δυναμώνουμε το επιτυχημένο κατά τις προηγούμενες χρονιές «παρών» μας στη ΔΕΘ.
Εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της εξωστρέφειας του Νομού μας που έχει και επιδεικνύει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα, καινοτόμες υπηρεσίες, ιδιαίτερους και πολλούς τουριστικούς προορισμούς, πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο.

Εγκαινιάζουμε το Περίπτερό μας την Τετάρτη 11/09/2019, ώρα 20:00.
Τη σημαντική αυτή στιγμή σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε με την παρουσία σας
το Περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών τιμώντας την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.