Δ. Σερρών: Διαγωνισμός για «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών»

213
17η Μαΐου Ελάχιστο Εγγυημένο ΕισόδημαΑξιολόγηση των υπηρεσιών Κέντρο Κοινότητας Συνοπτικό Δημοτική Κοινότητα Σερρών διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών», Υποέργο 1 και με κριτήριο ανάθεσης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για το σύνολο των υποχρεώσεων ανάδειξης αναδόχου παροχής υπηρεσιών.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν έγγραφη προσφορά, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο και με αριθμό πρωτοκόλλου από το Τμήμα πρωτοκόλλου του Δήμου, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου την 16 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 10:00 π.μ και λήξη 11:00 ή να στείλουν τις προσφορές ταχυδρομικώς ή με courier αφού πρωτοκολληθούν, στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας επί της οδού Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες Τ.Κ. 62100, το αργότερο μέχρι την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού δηλαδή 16-09-2019 και ώρα 11:00.

- Διαφήμιση -

Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα της διακήρυξης εδώ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.