Απάντηση της Διοίκησης του νοσοκομείου Σερρών στην ΠΟΕΔΗΝ για την υποστελέχωση

321
Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ευχαριστήρια επιστολή Στην τελική θέσεις ιατρών δωρεά αναισθησιολόγοι του Δ.Σερρών ευθεία Καταγγελίες Νοσοκομείο Γενικού Νοσοκομείου Φυσιολατρικός Σύλλογος Σερρών Γεράσιμος Λάγιος Αραμπατζή Νοσοκομείο Σερρών νοσοκομείο Σερρών ωραρίου ενημέρωσης Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών
- Διαφήμιση -

Απάντηση στα όσα κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για τις ελλείψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο των Σερρών, έδωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου, Λαμπρινή Καφταντζή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

- Διαφήμιση -

«Σε συνέχεια του με ημερομηνία 27-08-2019 Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ με θέμα: ”Στο Νοσοκομείο Σερρών υποστελέχωση σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων” σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Έχει δρομολογηθεί η επαναπροκήρυξη των εννέα (9) μόνιμων οργανικών θέσεων για τις Κλινικές που προκηρύχτηκαν Μάιο του 2019 και ανεστάλησαν λόγω εκλογών.

Έχει δρομολογηθεί η επαναπροκήρυξη των έξι (6) θέσεων για το Αυτοτελές Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) που προκηρύχτηκαν Μάρτιο 2019 και κατέστησαν άγονες.

Το Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ ξεκίνησε την διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων (4) επικουρικών ιατρών.

Μέχρι την ολοκλήρωση των παραπάνω η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του νοσοκομείου μας εξασφαλίζεται με την συνδρομή της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης μέσω μετακινήσεων ιατρών είτε από τα Κέντρα Υγείας του Νομού Σερρών είτε από Νοσοκομεία όμορων νομών.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.