Αδελφότητα Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» – Ξεκίνησε η νέα πολιτιστική χρονιά

190
Αδελφότητα
- Διαφήμιση -

Με τις πιο θερμές ευχές για δημιουργική πολιτιστική χρονιά ξεκινά η νέα πολιτιστική περίοδος 2019-2020 για την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Η Αδελφότητα έχει προγραμματίσει και θα συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις κατά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο .

- Διαφήμιση -

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,συμμετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Εισοδείων της Θεοτόκου Σερρών στα Σφαγεία, με αφορμή την εορτή της απόδοσης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ,όπου το παιδικό χορευτικό τμήμα παρουσίασε χορούς των αλησμόνητων πατρίδων.

Οι επόμενες εκδηλώσεις που θα συμμετάσχει είναι οι εξής:

Την Παρασκευή,30 Αυγούστου 2019, στις 8:00μ.μ. συμμετοχή με το παιδικό χορευτικό τμήμα στις εκδηλώσεις για την 7η Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8:00μ.μ. συμμετέχει στην 17η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση της ΚΕΔΗΣ ,του δήμου Σερρών, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης των Σερρών, στο θεατράκι του δήμου Σερρών με το Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων της Αδελφότητας, με χορούς των αλησμόνητων πατρίδων, ενώ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 θα φιλοξενήσει στην ίδια εκδήλωση τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού Ν. Κιλκίς.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, συμμετέχει στις εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης για την 97η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής , που διοργανώνει η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Το πρωί θα πραγματοποιηθεί δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στ ομιλία από τον Ελευθέριο Χατζόπουλο, πρώην πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων (ΠΟΘΣ), με θέμα «ο Αφανισμός του Ελληνισμού της καθ΄ημάς Ανατολής 1914-1922».

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019,και ώρα 8:00μ.μ., με το χορευτικό τμήμα παραστάσεων συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας ( ΟΠΣΕ) , για την 97η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής και την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου συμμετέχει στον διαγωνισμό Γαστρονομία ς στο πλαίσιο της Serexpo 2019, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ,στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στις Σέρρες.

Εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών

Επισημαίνεται ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης των παραδοσιακών χορών. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικό ,εφήβων και ενηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Αδελφότητας και στο τηλέφωνο 2321037350 καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες, από 7-9μ.μ.ή στο κινητό τηλέφωνο 6937624945.
Το διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος, καλεί τα μέλη και τους φίλους της Αδελφότητας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις και εύχεται καλή πολιτιστική περίοδο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.