Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ηράκλειας

226
ορκωμοσία
- Διαφήμιση -

Με μια λιτή αλλά όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ηράκλειας, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Την τελετή τίμησε πλήθος Δημοτών οι οποίοι γέμισαν τον πολυχώρο εκδηλώσεων του Δήμου.

- Διαφήμιση -

Δυναμική ήταν επίσης η παρουσία των ανθρώπων που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Πορείας αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν όπως και άλλων που στήριξαν ένθερμα την παράταξη προεκλογικά.

Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος ο οποίος σε έναν φορτισμένο συγκινησιακά χαιρετισμό τόνισε τη σπουδαιότητα του όρκου των αιρετών.

Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Ευσυνειδησία κ διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του Δημότη υποσχέθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως Δήμαρχος Ηράκλειας ο κ. Γιώργος Κουτσάκης ενώ δήλωσε πως επιδίωξη του είναι στο τέλος της θητείας του να μπορεί, με καθαρότητα ψυχής, να κοιτάξει τους Δημότες στα μάτια.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.