Ξέρεις τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν πας για ύπνο και πεινάς;

209
πεινάς
- Διαφήμιση -

Τώρα, ξέρεις ότι δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνεις για ύπνο με άδειο στομάχι!

Υπάρχει η εσφαλμένη αντίληψη στον κόσμο, ότι όταν πας για ύπνο δε θα πρέπει να έχεις φάει πριν. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να σταματήσεις να τρως το οτιδήποτε μετά από κάποια ώρα το βράδυ! Όμως, αυτό είναι λάθος και το να πας για ύπνο ενώ πεινάς έχει αρνητικές συνέπειες στο σώμα σου.

- Διαφήμιση -

Πάντα το να υπάρχει ένα μέτρο κάνει καλό. Οπότε, ακόμη και σε δίαιτα να είσαι, θα πρέπει να ακολουθείς κάποιους κανόνες και να μην φτάνεις τον εαυτό σου στα άκρα. Ένας από αυτούς είναι ότι ΠΑΝΤΑ πρέπει να τρως βραδινό!

Το βραδινό είναι κι αυτό ένα από τα γεύματα της ημέρας που δεν πρέπει να αφήνεις στην άκρη. Βοηθάει να προετοιμάσει τον οργανισμό σου για την οκτάωρη νηστεία που θα ακολουθήσει με τον ύπνο σου. Επίσης, έχει και άλλα σημαντικά οφέλη!

Αν έχεις φάει, λοιπόν, σωστά μέσα στη μέρα σου, αν φας και το βραδινό σου δε θα πεινάσεις. Αν, όμως, δε τρέφεσαι σωστά, τότε σίγουρα πριν πας για ύπνο θα πρέπει να φας κάτι.

Δες το παραπάνω βίντεο για να δεις αναλυτικά τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν πηγαίνεις για ύπνο πεινασμένος!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.