Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

374
Σερρών θέματα Δημοτικό LED Τετάρτης Συμβούλιο κατεπείγουσα
- Διαφήμιση -

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος θα γίνει στις 26 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00΄, λόγω της ανάγκης συνέχισης της ομαλής λειτουργίας του Δήμου και του επείγοντος χαρακτήρα των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 5.580.000 € του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πράξη με τίτλο ¨ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ¨.
Εισηγητής: Ο κ. Δήμαρχος

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο ¨ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ¨ στο πλαίσιο του ΕΠ ¨Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία¨ ΕΣΠΑ 2014-2020.
Εισηγητής: Ο κ. Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την υλοποίηση της φάσης 1 του έργου ¨Space 4 People¨, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα URBACT III και έγκριση υλοποίησης σχετικής παροχής υπηρεσιών υποστήριξης του Δήμου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 4ο: Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: ¨Συντήρηση και βελτίωση αγροτικής και δασικής οδοποιίας Δ.Ε. Λευκώνα¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 5ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 που αφορά την επιστημονική υπηρεσία με τίτλο ¨Εκτίμηση της επικινδυνότητας του φέροντος οργανισμού του Κολυμβητηρίου Σερρών¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 6ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 που αφορά την υπηρεσία με τίτλο ¨Υπηρεσίες εργαστηριακών ελέγχων και αντοχών των δομικών υλικών που συνιστούν τον φέροντα οργανισμό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σερρών¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 7ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 που αφορά την υπηρεσία με τίτλο ¨Έλεγχος του αθλητικού εξοπλισμού αυλείων χώρων σχολείων¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 8ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: ¨Καθαρισμός υδροληψίας αντλιοστασίου Μπέλιτσας¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγοριάδης Χ.

Δείτε και τα 32 θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.