Ολοκληρώθηκε η Δημαρχιακή θητεία του Πέτρου Αγγελίδη

Πέτρος Αγγελίδης
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 22 Αυγούστου, με αφορμή την ολοκλήρωση της δημαρχιακής του θητείας και την αποχώρηση του από το Δήμο Σερρών. Ο κ. Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στα σερραϊκά Μ.Μ.Ε. είπε τα εξής :

“Με αφορμή την αποχώρηση μου από το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, σε όλους τους Σερραίους δημότες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια που θήτευσα στο Δήμο Σερρών, είτε ως δημοτικός σύμβουλος, είτε ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, είτε ως Δήμαρχος. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους άξιους συνεργάτες μου που μαζί καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Δήμο και στους δημότες. Ευχαριστώ ακόμη όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους τους φορείς του Δήμου με τους οποίους ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την προώθηση του κοινωνικού συμφέροντος.

- Διαφήμιση -

Πιστεύω ότι κατά την διάρκεια της θητείας μας υπηρετήσαμε το Δήμο και τους δημότες με αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και κατάθεση ψυχής, αναλώνοντας όλες τις δυνάμεις μας για την παραγωγή ωφέλιμου έργου για τον τόπο μας και τους πολίτες.
Παραδίδουμε ένα Δήμο νοικοκυρεμένο οικονομικά, χωρίς χρέη, ένα Δήμο νοικοκυρεμένο στα περισσότερα δημοτικά κτίρια με τις ανακαινίσεις που κάναμε όπως, ξενώνες Χρυσοπηγής, πρώην Ορφανοτροφείο Θηλέων νυν κτίριο ΔΕΥΑΣ, οικία Μάλιου, ιστορικό κτίριο Ορφέα , αναψυκτήρια Ακρόπολης, Αγ.Ιωάννη, θερινού θεάτρου, ανακαίνιση Δημαρχείου κ.λ.π.

Παραδίδουμε ένα Δήμο στον οποίο εξασφαλίσαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας πάνω από 90.000.000 ευρώ κυρίως μέσω προγραμμάτων.

Από αυτά τα 90.000.000 ευρώ υλοποιήσαμε ήδη, έργα, προμήθειες και δράσεις ύψους 51.000.000 ευρώ όπως, αναπλάσεις, αποχετευτικό έργο κοινοτήτων Μητρούση – Σκούταρι, έργο ύδρευσης κοινότητας Μητρούση, παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε δημοτικά κτίρια, κοινωνική πολιτική, προμήθεια απορριμματοφόρων, κάδων, κ.λ.π.
Είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν κατά την διάρκεια της νέας δημοτικής περιόδου 2019-2023 έργα, προμήθειες και δράσεις ύψους 40.000.000 ευρώ όπως ολοκλήρωση κολυμβητηρίου Ομόνοιας, μικρό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Ελαιώνα, εκσυγχρονισμός αυτοκινητοδρομίου, αποχετευτικό έργο Κ. Καμήλας κ.λ.π.
Τα προαναφερόμενα έργα ύψους 90.000.000 ευρώ που υλοποιήσαμε και υλοποιούνται τα καταθέτω αναλυτικά για την ενημέρωση των πολιτών καταγεγραμμένα σε δύο ενότητες.
Στην πρώτη ενότητα αναφέρονται τα έργα, προμήθειες και δράσεις ύψους 51.000.000 ευρώ που ήδη έχουν υλοποιηθεί, ενώ στην δεύτερη ενότητα είναι καταγεγραμμένα τα έργα, προμήθειες και δράσεις ύψους 40.000.000 ευρώ που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν στην νέα δημοτική περίοδο”.

Δείτε αναλυτικά τα προαναφερόμενα έργα ύψους 90.000.000 ευρώ ΕΔΩ

Δείτε φωτο από τα προαναφερόμενα έργα ύψους 90.000.000 ευρώ ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.