Ακόµα µία προκήρυξη Νέων Αγροτών με τα «μαζέματα» της τρέχουσας προγραμματικής

102
ΕΛΓΟ αιτήσεις προκήρυξη
- Διαφήμιση -

Εξελίξεις φέρνει η διετής καθυστέρηση της νέας ΚΑΠ, µε την τρίτη πρόσκληση να καλύπτει το µεταβατικό κενό ανάµεσα στις δύο προγραµµατικές περιόδους, όπως έγινε και το 2014. Πιο πιθανή ηµεροµηνία όταν γίνονται τα «µαζέµατα» στα κονδύλια για να κλείσει η τρέχουσα προγραµµατική.

Σε ακόµη µία προκήρυξη Νέων Αγροτών πριν κλείσει οριστικά η τρέχουσα προγραµµατική περίοδος, φαίνεται πως οδηγούν οι εξελίξεις σχετικά µε την καθυστέρηση της νέας ΚΑΠ και η ανάγκη παραδοσιακά να απορροφηθούν τα διαθέσιµα κονδύλια πριν ανοίξουν τα νέα Προγράµµατα Αγροτικής Ανάπτυξης. Ουσιαστικά η νέα αυτή πρόσκληση, τρίτη κατά σειρά (έχουν προηγηθεί µία µεγάλη το 2016 και µία συµπληρωµατική για λίγες περιφέρειες το 2017) θα κληθεί να καλύψει αυτό το µεταβατικό κενό ανάµεσα στις δύο προγραµµατικές περιόδους, όπως έγινε και το 2014.

- Διαφήμιση -

Τότε, που η Ελλάδα τελικά ενέκρινε τελευταία το νέο της Πρόγραµµα (∆εκέµβριος του 2015) και αποφασίστηκε να βγει µία πρόσκληση «fast track», µε τις εγκρίσεις και τις πληρωµές να γίνονται µέσα σε σύντοµο χρονικό διάστηµα εφόσον πρόκειται για ένα Μέτρο που χαρακτηρίζεται από εύκολη αξιολόγηση και…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.