70 θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν σε Πανεπιστήμιο της χώρας

233
θέσεις εργασίας
- Διαφήμιση -

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019 – 2020 στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο», της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», προσκαλεί, για την κάλυψη εβδομήντα (70) θέσεων, Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι θέσεις αφορούν στην παροχή διδακτικού έργου γ ι α το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, στις θέσεις που έχουν εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και περιγράφονται αναλυτικά στον πίνακα θέσεων.

- Διαφήμιση -

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας του ιδρύματος, μέχρι την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 14:00 μ.μ.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.