Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων

105
ΚΟΤ Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ
- Διαφήμιση -

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ φαίνεται να πήραν παράταση. Οπότε, έχεις περισσότερο καιρό για να υποβάλεις ηλεκτρονικά την αίτησή σου.

Πλέον, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η παράταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ελήφθη με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά. Κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης, η παράταση αυτή θα μειώσει και την ταλαιπωρία των πολιτών από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

- Διαφήμιση -

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.idika.gr και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.