Επιστρέφει στη μόδα μια τσάντα που χωράει όλα όσα χρειάζετε μια γυναίκα

117
- Διαφήμιση -

Ένα παράξενο φαινόμενο τύπου «Αγάπη μου, συρρίκνωσα την τσάντα» είχε παρατηρηθεί τελευταία στη μόδα, με ακραίο παράδειγμα τη σχεδόν ανύπαρκτη Le Chiquito του γαλλικού οίκου Jacquemus, περισσότερο ένα σχεδιαστικό statement παρά ένα λειτουργικό αξεσουάρ.
Από το φθινόπωρο, ωστόσο, επιστρέφουμε στα μεγάλα μεγέθη, χαράς ευαγγέλια για όσες αναζητούν μια τσάντα που όσο περισσότερα χωράει, τόσο το καλύτερο.

- Διαφήμιση -

Φέτος θα τη βρουν στην τσάνταshopper, που όπως προδίδει το όνομά της είναι ιδανική για τα ψώνια αλλά φαίνεται πως από δω και πέρα θα την κρατήσουμε σε κάθε περίσταση, ακόμα και στις βραδινές βόλτες μας.

Η παγίδα της; Δεν ταιριάζει σε μικρόσωμες γυναίκες, οπότε αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία θα ποντάρουμε σε ένα αξεσουάρ με πιο ρευστές και όχι γεωμετρικές γραμμές, που αλλάζει μέγεθος σύμφωνα με το περιεχόμενό του και συρρικνώνεται όταν περιέχει τα απαραίτητα.

Η αγορά φέτος έχει τουλάχιστον μια πρόταση για κάθε budget, αφού κάθε brand, από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο πολυτελές, λανσάρει τη δική του shopper εκδοχή

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.