Κ.Καραμανλής: «Επανεξέταση των διαγωνισμών που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση»

127
επανεξέταση
- Διαφήμιση -

Επανεξέταση των διαγωνισμών που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση «με μοναδικό κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, δηλαδή χρόνο υλοποίησης, κόστος, νομιμότητα και εξυπηρέτηση του πολίτη», προαναγγέλλει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Για το θέμα της αύξησης των διοδίων της Αττικής Οδού, ο κ. Καραμανλής εκφράζει την αντίθεσή του και ξεκαθαρίζει πως «είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την απόφασή μας αυτή και το συμφέρον των πολιτών με όλα τα μέσα που μας δίνουν οι νόμοι»… «υπάρχουν και άλλα ζητήματα πέραν των συμβατικών προβλέψεων. Υπάρχουν και τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Μια τέτοια αλλαγή σήμερα θα έπληττε βάναυσα την τσέπη των πολιτών. Και αυτό θα ήταν και άδικο και λάθος.»

- Διαφήμιση -

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος επεσήμανε πως σύντομα θα υπάρξει λύση «που θα οδηγήσει στην υλοποίηση του έργου και όχι στη δημιουργία ακόμη ενός «κουφαριού»».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.