Το καλοκαίρι κάνε διακοπές εσύ, όχι η επιχείρηση σου

148
καλοκαίρι διακοπές επιχείρηση
- Διαφήμιση -

Μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα, η προσμονή για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μεγάλη.​

Σαν αποτέλεσμα μπορεί να χάνουμε λίγο τις ισορροπίες μας, καθώς περιμένουμε το πολυπόθητο break του καλοκαιριού.

- Διαφήμιση -

Προσοχή όμως να μην κάνουμε ένα σημαντικό λάθος. Δεν θα πρέπει μαζί με τις δικές μας διακοπές, να παρασύρουμε και την επιχείρηση μας, σε ρυθμούς χαλάρωσης με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Πώς θα γίνει όμως αυτό;

Δίνουμε πιο κάτω κάποιες ιδέες που ίσως θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες:

  • Αποφασίστε έγκαιρα την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και άρα τις ημέρες όπου η εταιρεία θα είναι κλειστή.
  • Ενημερώστε τους πελάτες σας, για τις μέρες μη λειτουργίας της επιχείρησής σας και την ημέρα επιστροφής σας, όπως επίσης και το πως θα μπορούσαν, αν αυτό είναι δυνατό φυσικά, να εξυπηρετηθούν αν χρειαστεί, τις ημέρες αυτές, από κάποιο ,ίσως,προσωπικό ασφαλείας.
  • Προσαρμόστε το email και τα τηλέφωνα της εταιρίας, τα social media κλπ. σε μια αυτοματοποιημένη μορφή απαντήσεων.
  • Ιδανικό θα ήταν ώστε ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να μπορεί να λαμβάνει απάντηση στις όποιες ερωτήσεις έχει από την ξαπλώστρα του.
  • Προγραμματίστε τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις κλπ. έχετε και πώς αυτές θα εξυπηρετηθούν κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Είναι σημαντικό για την εικόνα και την δομή της εταιρείας, να προσέξετε ιδιαίτερα να μην μένει πίσω την περίοδο των διακοπών.

Είναι δυνατόν να είμαστε παραγωγικοί 365 ημέρες τον χρόνο;
Και όμως μπορούμε να το καταφέρουμε με επιτυχία με σύμμαχο μας την τεχνολογία. Μπορούμε και έχουμε πλέον την δυνατότητα να αυτοματοποιήσουμε τα πάντα και να δηλώνουμε παρόντες ανά πάσα ώρα και στιγμή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.