Ανανέωσε και με Γεωργαντά ο Γ.Σ. Σέρρες 2017

ΓΣ Σερρών 2017 - Ανακοίνωση και ευχαριστίες serrespost Νίκη του ΓΣ Σερρών 2017 για το κύπελλο serrespost.gr Γ.Σ. Σέρρες Επιτυχίες Γυμναστικός 2017 Διακοπή προπονήσεων απόφαση
- Διαφήμιση -

Ανανεώσεις και προσθήκες σε όλα τα μέτωπα για τον Γ.Σ Σέρρες 2017. Σειρά είχε ο Δημήτρης Γεωργαντάς, ο οποίος πέρυσι ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα από τη θέση του βοηθού προπονητή, αλλά και στις ακαδημίες της ομάδας.

Βιογραφικό:
2016 – 2017: Αssistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών. Άνοδος από την Γ εθνική κατηγορία στην Β εθνική με το ανδρικό.

- Διαφήμιση -

2017 – 2018: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό τμήμα των Ικάρων Σερρών. Προπονητής στις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών

2018 – 2019: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ. Κατάληψη της 2ης θέσης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το ανδρικό τμήμα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.