“Το αδιαχώρητο” στην πανήγυρη της Τούζλας – Βίντεο

Τούζλα
- Διαφήμιση -

Κάθε χρόνο και πιο μεγάλη γίνεται η πανήγυρη της Τούζλας, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που εορτάζεται στην περιοχή.

Χιλιάδες κόσμου και ανάμεσά τους πολλοί Σερραίοι, επισκέπτονται την αναβαθμισμένη και σημαντικά βελτιωμένη πλέον παραλία Οφρυνίου, είτε για βόλτα, είτε για ψώνια και δίνουν ραντεβού στο πανηγύρι της Τούζλας, καθώς διαθέτει μια απίστευτη ποικιλία εμπορευμάτων σε αρκετά χαμηλές τιμές.

- Διαφήμιση -

Δεν λείπουν βεβαίως και τα παραδοσιακά προϊόντα τοπικά ή μη, αλλά και οι διάφορες λιχουδιές που προσελκύουν κυρίως τους μικρούς επισκέπτες.

Παράλληλα με την πανήγυρη οι παρευρισκόμενοι επισκέπτονται τα τοπικά καταστήματα εστίασης, στα οποία τις ημέρες της γιορτής δημιουργείται το αδιαχώρητο.

Ρούχα, παπούτσια, χαλιά, λευκά είδη, παιχνίδια, καλλυντικά και μπιζού, εργαλεία και κουζινικά είδη, είναι μόνο μερικά από τα εμπορεύματα που διαθέτει η πανήγυρη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.