Εταιρεία ψάχνει άνθρωπο για να τον στείλει στις Μαλδίβες

- Διαφήμιση -

Εναν εραστή της λογοτεχνίας, έναν άνθρωπο που αγαπά τα ταξίδια αναζητά η Ultimate Library, μια εταιρεία με «συλλεκτικές» συλλογές βιβλίων στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνεργάζεται με ξενοδοχεία και θέρετρα, προκειμένου να καλύψει μία θέση εργασίας σε βιβλιοπωλείο στις Μαλδίβες.

Ο επιλαχών θα σταλεί στο πανέμορφο θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλδίβες για να είναι ο «ξυπόλητος βιβλιοπώλης», όπως τον χαρακτηρίζει. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία ψάχνει να καλύψει τη θέση, καθώς το pop-up βιβλιοπωλείο άνοιξε επίσημα τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Lonely Planet.

- Διαφήμιση -

Το βιβλιοπωλείο θα ανοίξει ξανά τον Οκτώβριο και θα χρειαστεί ένας ολοκαίνουργιος καταστηματάρχης για να περάσει έστω και προσωρινά τις ημέρες του σε γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένιες παραλίες και θέρετρα πολυτελείας τα οποία μπορεί να απολαμβάνει όταν δεν δουλεύει.

Οι απαιτήσεις της δουλειάς
Μπορεί η εν λόγω δουλειά να μην θυμίζει αυτή του βοηθού εκατομμυριούχου, αλλά έχει τις χάρες της. Ο επιλαχών θα βοηθάει τους φιλοξενουμένους να καλύψουν όλες τους ανάγκες τους γύρω από τα βιβλία. Θα τους βοηθά να διαλέξουν τι θα διαβάσουν αλλά διοργανώνει και workshops και διάφορα άλλα events. Σύμφωνα με το Lonely Planet, η Ultimate Library αναζητά κάποιον με πάθος για ανάγνωση και γνώση της λογοτεχνίας, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και κάποιος που να μπορεί να γράψει ένα blog σχετικά με την εμπειρία του.

Γνώσεις στη φωτογραφία και τη διδασκαλία θα θεωρηθούν πλεονέκτημα, ενώ το «ξυπόλυτος» δεν είναι απαραίτητο! Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 1η Σεπτεμβρίου. Εάν σας ενδιαφέρει τσεκάρετε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα «barefootbookseller».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.