Μini tips για mini εμπορικές επιχειρήσεις

87
επιχειρήσεις
- Διαφήμιση -

Η επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτό είναι το ότι έχουν καταλάβει την αγορά τα τεράστια πολυκαταστήματα τα οποία έχουν την δυνατότητα να κάνουν μεγάλες προσφορές στους καταναλωτές λόγω του ‘μεγάλου όγκου πωλήσεων’ που πραγματοποιούν.

Ένα μικρό κατάστημα δεν μπορεί να καλύψει κάτι τέτοιο και σίγουρα είναι ανέφικτο να ανταγωνιστεί τις περισσότερες φορές, καθώς οι τιμές των μεγάλων καταστημάτων είναι πολύ πιο χαμηλές. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σηματοδοτεί απαραίτητα το τέλος για μια μικροεπιχείρηση. Υπάρχουν τρόποι να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την άνιση ‘μάχη’.

- Διαφήμιση -

Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό;
Ορισμένες στιγμές στην ζωή, εγκλωβιζόμαστε σε μια δύσβατη κατάσταση και αποκλείοντας κάθε διέξοδο το μόνο που καταφέρνουμε, είναι να επιβεβαιώσουμε τον «μπερδεμένο εαυτό μας». Όλοι οι γρίφοι κρύβουν μιαν απάντηση, καλείσαι να απαντήσεις στις κρίσιμες στιγμές και να πράξεις αναλόγως. Ώρα να δράσεις λοιπόν και να επιστρατεύσεις όλους σου τους άσους. Ως μικρή επιχείρηση, ίσως να μην μπορείς, να είσαι ανταγωνιστικός στις τιμές σου.

Aυτό που μπορείς να επιστρατεύσεις όμως, είναι η προσωπική σχέση με τους πελάτες. Έχοντας έναν πελάτη ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες που…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.