Δ.Σ. Βισαλτίας: «Ναι» στη δωρεά εξοπλισμού βιοαποβλήτων από Φο.Δ.Σ.Α.

303
Βισαλτίας
- Διαφήμιση -

Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σημαντικότερο όλων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αυτό που αφορούσε στην «Έγκριση αναθεωρημένου σχεδίου προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Δήμου Βισαλτίας και του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας για την προμήθεια εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων για τον Δήμο.»

Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε για δεύτερη φορά προς ψήφιση καθώς απαιτούσε την απόλυτη πλειοψηφία, τουλάχιστον 14 από τους 27 συμβούλους, και στην προηγούμενη συνεδρίαση αυτό δεν κατέστη δυνατό.

- Διαφήμιση -

Τελικά χθες πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία και άνοιξε ο δρόμος για την δωρεάν απόκτηση ενός απορριμματοφόρου οχήματος με πλυντήριο, 381 καφέ κάδους βιοαποβλήτων και έναν κλαδοτεμαχιστή, συνολικού προϋπολογισμού 242,955 Ευρώ.

Ένα επίσης σημαντικό θέμα που πέρασε από την πλειοψηφία του σώματος ήταν και αυτό που αφορούσε στην « Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Βισαλτίας και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υλοποίηση του έργου διαμόρφωση νησίδας στην Αθανασίου Αργυρού στη Δημοτική Κοινότητα Νιγρίτας».

Συγκεκριμένα πρόκειται για την επόμενη φάση ανάπλασης του κέντρου της Νιγρίτας μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής πλατείας που ξεκίνησε από την είσοδο του Δημαρχείου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.