Ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης – Βίντεο

176
Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή
- Διαφήμιση -

Την ομιλία του πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης.

Ο κ.Καραμανλής κατά την ομιλία του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καλούμαστε να συνδυάσουμε το άμεσο με το μακροπρόθεσμο. Την καθημερινότητα με την ανάπτυξη. Το σχεδιασμό για το πώς θέλουμε να είναι η χώρα μας σε βάθος χρόνου.Με την καθημερινή ζωή των πολιτών σήμερα.»

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια ο Υπουργός έκανε αναφορά στον τομέα των Υποδομών, λέγοντας το εξής:
«Τα μεγάλα έργα για εμάς, δεν είναι εργαλεία υφαρπαγής ψήφων, ούτε εντυπωσιασμού και λαϊκισμού. Είναι εργαλεία ανάπτυξης. Δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και μία από τις βασικότερες δεσμεύσεις της κυβέρνησής μας είναι αυτή ακριβώς, να δημιουργήσουμε νέες δουλειές. Αλλά και μακροπρόθεσμα, βοηθούν ολόκληρες περιοχές να αναπτυχθούν και να αναβαθμιστούν.»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Καραμναλής εστίασε σε 3 έργα, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εξηγώντας παράλληλα το σχεδιασμό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη συντήρηση του Εθνικού Σιδηροδρομικού Δικτύου και στις στις Κτιριακές Υποδομές της χώρας μας.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή: 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.