Διανομή φυλλαδίων. Γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας

153
διανομή φυλλαδίων
- Διαφήμιση -

Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και αναζητάτε έναν αποτελεσματικό τρόπο, για να προσελκύσετε νέους, αλλά και παλιούς πελάτες; Θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμα χρήματα σε άσκοπες και άστοχες ενέργειες;

Τότε η διανομή φυλλαδίων είναι η λύση στο πρόβλημά σας.

- Διαφήμιση -

Τι είναι η διανομή φυλλαδίων;

Η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μια πολύ αποδοτική μέθοδο, που αξιοποιείται εδώ και πολλά χρόνια παγκοσμίως, από όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Για την ακρίβεια, η διανομή φυλλαδίων πραγματοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια και στις 5 ηπείρους.

Πρόκειται για μια ενέργεια άμεσης διαφήμισης, η οποία στοχεύει στην προσέλκυση πελατών, με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Μέσω της διανομής φυλλαδίων, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το διαφημιστικό σας μήνυμα θα προσεγγίσει ένα πολύ μεγάλο και στοχευμένο κοινό.

Αποδίδει η διανομή φυλλαδίων ως διαφημιστική ενέργεια;
Σύμφωνα με τα στατιστικά του Direct Marketing Association (DMA) το 79% των παραληπτών κρατάει, μεταβιβάζει σε ένα οικείο πρόσωπο, ή ρίχνει μια ματιά στο περιεχόμενος ενός διαφημιστικού φυλλαδίου.

Επιπλέον, η έρευνα του DMA έδειξε ότι το 48% των καταναλωτών, επισκέφθηκαν το φυσικό κατάστημα, ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες ή αγόρασαν ένα προϊόν, αφού έλαβαν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο.

Από τα παραπάνω στοιχεία μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, πως η διανομή φυλλαδίων είναι μια πραγματικά αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την προσέλκυση πελατών στην επιχείρησή σας.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως μέσω της διανομής φυλλαδίων, το φυλλάδιο περνάει απευθείας στα χέρια των δυνητικών πελατών σας και αυτό εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση της επένδυσής σας (ROI).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.