Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία στη Βέργη

237
Προφήτη Ηλία
- Διαφήμιση -

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία στη Βέργη του Δήμου Βισαλτίας. Σήμερα, Πέμπτη στις 20:00 θα γίνει η υποδοχή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού και θα ακολουθήσει παράκληση.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, στις 19:45, θα γίνει η περιφορά της Ιερής Εικόνας και των λειψάνων του Αγίου Λουκά με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Βισαλτίας.

- Διαφήμιση -

Την ίδια μέρα στις 22:30 στην αυλή του Ιερού Ναού, θα γίνει παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από τον πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής, τον Σύλλογο Σερραίων κατοίκων Δ. Θέρμης και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κριθιας (Θράκη-Πόντος). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 20 Ιουλίου, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, στις 7:30 με τον όρθρο και την πανηγυρική θεία λειτουργία, στις 18:30 θα τελεστεί ο εσπερινός και στις 20:30 παράσταση από το θέατρο σκιών του Θεοδόση Βογιατζή «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.