Πάλη στην άμμο: Πρωταθλητές τα Καλά Δένδρα – χρυσό για τον «Διογένη»

364
πάλη
- Διαφήμιση -

Πρωταθλητής Ελλάδος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο Παλαιστικός σύλλογος των Καλών Δένδρων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο το οποίο διεξήχθη στην παραλία Κατερίνης.

Οι αθλητές του συλλόγου των Καλών Δένδρων συγκέντρωσαν 58 βαθμούς ενώ ο 2ος Παλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού συγκέντρωσε 29 και ο 3ος Π.Σ. Ευκαρπίας 19 βαθμούς. Στο τέλος του πρωταθλήματος μέτρησαν 3 χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα. Ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Ρόλαν Αρτάζεφ από τον Διογένη Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα μετάλλια των σερραϊκών συλλόγων:

Παλαιστικός Σύλλογος Καλών Δένδρων
Χρυσό μετάλλιο ο Νίκος Αρουζμανίδης στα 70 κιλά.
Χρυσό μετάλλιο ο Γρηγόρης Κριαρίδης στα 90 κιλά.
Χρυσό μετάλλιο ο Μιχάλης Τσικοβάνι στα +90 κιλά.
Ασημένιο μετάλλιο ο Χρήστος Σαμαρτζίδης στα 90 κιλά.
Χάλκινο μετάλλιο ο Απόστολος Τασκούδης στα 70 κιλά.
Χάλκινο μετάλλιο ο Παναγιώτης Ακριτίδης στα +90 κιλά.
Χάλκινο μετάλλιο ο Δημήτρης Ακριτίδης στα +90 κιλά.

Οι αθλητές του Παλαιστικού συλλόγου των Καλών Δένδρων εξασφάλισαν τη συμμετοχής τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν από 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα αλλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στη Ουκρανία.

Παλαιστικός Σύλλογος Διογένης Σερρών
Στην ίδια διοργάνωση ο Ρόλαν Αρτάζεφ του «Διογένη» Σερρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 70 κιλά και την πρόκριση για το παγκόσμιο παίδων στην Ουκρανία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.