Νέα παράταση στο κτηματολόγιο για το Νομό Σερρών

216
κτηματολόγιο
- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τηλεφωνικής επικοινωνίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί νέα παράταση ενός μήνα για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στα γραφεία κτηματογράφησης του Νομού, όπου η καταληκτική ημερομηνία ήταν η σημερινή, 17 Ιουλίου 2019.

Μεταξύ των γραφείων αυτών είναι και το Γραφείο κτηματολογίου του Δήμου Βισαλτίας στη Νιγρίτα, όπου η ανάρτηση και η υποβολή ένστασης/διόρθωσης ξεκίνησε στις 17 Απριλίου με την πρώτη παράταση που δόθηκε, στην κανονική διάρκεια, η διαδικασία έπρεπε να ολοκληρωθεί σήμερα, στις 17 Ιουλίου.

- Διαφήμιση -

Μετά όμως και τη δέσμευση του ίδιου του Υπουργού, όσοι από τους δημότες της Βισαλτίας και των άλλων περιοχών δεν έχουν προλάβει, θα έχουν πλέον την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.

Αυτό που μένει τώρα είναι και η επίσημη ανακοίνωση για την νέα παράταση έως και τις 17 Αυγούστου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.