Δεν σκοπεύει να αποσυρθεί ο Woody Allen

50
Woody Allen
- Διαφήμιση -

«Μάλλον θα πεθάνω μια μέρα καθώς ετοιμάζω μια σκηνή στο σετ, γυρνώντας μια ταινία» τόνισε ο 83χρονος σκηνοθέτης.

Ο Woody Allen δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το κινηματογράφο, επειδή έχει υποσχεθεί στον εαυτό του πως θα παραμείνει προσηλωμένος στο έργο του, ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί στη ζωή του. Ο 83χρονος σκηνοθέτης έκανε τις σχετικές δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου.

- Διαφήμιση -

«Ποτέ δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Απλά είναι κάτι που δεν έχω αναλογιστεί. Η φιλοσοφία μου, από τότε που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια στον χώρο του θεάματος, είναι πως ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί, πρέπει να παραμείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου. Ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί στη ζωή μου με την σύζυγο, τα παιδιά, τις ειδήσεις, την πολιτική ή την υγεία» τόνισε ο Allen.

Στη συνέχεια σκηνοθέτης εξήγησε πως η ενασχόλησή του με τον κινηματογράφο απορροφά όλη του την ενέργεια και τους κόπους, επτά μέρες την εβδομάδα. «Ασχολούμαι κυρίως με ανθρώπινες σχέσεις, ανθρώπους και κωμωδία».

«Οπότε δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Μάλλον θα πεθάνω μια μέρα καθώς θα ετοιμάζω μια σκηνή στο σετ, γυρνώντας μια ταινία» κατέληξε ο Allen.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.