Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Γ.Σ. Σερρών 2017

88
- Διαφήμιση -

Την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών 2017, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος και προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών είναι ο Γιώργος Ασημάκης και προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών και του ανδρικού και εφηβικού τμήματος ο Γιάννης Μπουτάκογλου.

- Διαφήμιση -

Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Σ. Σερρών 2017 αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μέλημά μας η σμίλευση του χαρακτήρα των παιδιών μέσα από το μπάσκετ, το οποίο διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η ομαδικότητα, η πίστη σε ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Να έρχονται και να φεύγουν ικανοποιημένα. Βασικοί μας στόχοι είναι η σωστή σωματική ανάπτυξη και η θωράκιση της υγείας των παιδιών.

Η επιστημονική εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του αθλήματος, η ουσιαστική κατανόηση από τα παιδιά των κανονισμών του μπάσκετ. Η συμβολή μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του χαρακτήρα τους και την ομαλή κοινωνικοποίησή τους. Η συμβολή στην απόκτηση αντιλήψεων φίλαθλης συμπεριφοράς και η σωστή αξιοποίηση των ταλέντων και η πλήρης προετοιμασία τους.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.