Ο Υπουργός Υποδομών στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για την τραγωδία στη Χαλκιδική

101
Καραμανλής ανάρτηση υποδομές ΝΔ
- Διαφήμιση -

Τηλεφωνική Παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή
στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Δημοσιογράφος: Υπουργέ καλημέρα. Ποια είναι η εικόνα που σας έχουν μεταφέρει που έρχεται από τις υπηρεσίες και τι ακριβώς σκοπεύετε ως υπουργείο να συνδράμετε και να κάνετε επάνω στην Χαλκιδική.
Υπουργός: Δυστυχώς, δεν είναι καλή μέρα σήμερα για την Κεντρική Μακεδονία. Ο νομός έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως πολύ σωστά γνωρίζετε. Οι υπηρεσίες, η Γενική Διεύθυνση Καταστροφών με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Κεντρική Μακεδονία βρίσκονται σε επαφή από την πρώτη στιγμή. Μεταβαίνω, όπως πολύ σωστά είπατε, με τον Υπουργό Εσωτερικών αμέσως πάνω στη Θεσσαλονίκη με την πτήση των 7 παρά τέταρτο. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε σε αυτήν τη φάση είναι να επιβεβαιώσουμε το τραγικό γεγονός ότι υπάρχουν έξι νεκροί, ότι υπάρχουν αρκετές ζημιές και ότι οι υπηρεσίες περιμένουν να τελειώσει το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας, για να κάνουν την καταγραφή. Όπως γνωρίζετε η καταγραφή γίνεται σε δεύτερη φάση. Στην πρώτη φάση πρέπει να δούμε εάν υπάρχουν και άλλοι τραυματίες. Η κρατική μηχανή πρέπει να δείξει ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε με το πρώτο φως της ημέρας να αρχίσει άμεσα η καταγραφή.
Οι μηχανικοί του Υπουργείου είναι έτοιμοι να ανέβουν άμεσα, για να γίνουν οι καταγραφές και να δούμε πως μπορεί να αρχίσει άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών. Είναι πολύ νωρίς αυτήν τη στιγμή για να κάνουμε μία πρώτη εκτίμηση.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.