Ευχαριστήριο μήνυμα Σοφίας Μπιτζίδου

Μπιτζίδου
- Διαφήμιση -

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε η Σοφία Μπιτζίδου, η οποία συμμετείχε στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ως υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Ν.Σερρών.

Η θριαμβευτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της και νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη, δικαίωσε τις προσδοκίες μας.

- Διαφήμιση -

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες, για τον πολιτισμένο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα.
Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού μας, Κώστα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσο Χατζηβασιλείου και Θεόφιλο Λεονταριδη, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στην Βουλή των Ελλήνων.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και πιστέψατε στο πρόσωπο μου.
Ο προεκλογικός μου αγώνας, ο οποίος βασίστηκε στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους για το μικρό αυτό χρονικό διάστημα, ήταν για μένα ένα χρήσιμο και όμορφο ταξίδι.  Ευχαριστώ από καρδιάς για την προσφορά και την συμπαράσταση!
Θα συνεχίσω να είμαι ο δικός σας άνθρωπος, δίπλα σας, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Σας ευχαριστώ!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.