Ευχαριστήριο μήνυμα Κώστα Μπούμπα

Μπούμπας Κώστας
- Διαφήμιση -

Ευχαριστήριο μήνυμα δημοσίευσε σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο εκλεγμένος βουλευτής με την Ελληνική Λύση στις Σέρρες, Κώστας Μπούμπας.

«Τελικά ο κόσμος εμπιστεύθηκε την Ελληνική Λύση παρά τις αντίξοες κομματικές συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές όπως φάνηκε δεν ήταν τυχαίο. Οι Σερραίες και οι Σερραίοι μας ψήφισαν για τις προτάσεις και τις ιδέες μας.

- Διαφήμιση -

Να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα τους όπως και εγώ προσωπικά ως θεματοφύλακας για τις αρχές και τις αξίες του τόπου μας. Κεντρικό μας σύνθημα πρώτα η Ελλάδα ,πρώτα οι Έλληνες και για αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους σας που με εμπιστευθήκατε και δεσμεύομαι ως άνθρωπος της καθημερινότητας να δώσω μάχη για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας των Σερρών αλλά και της Πατρίδας μας.

Μέσα τελικά από την σκληρή δουλειά και με επιμονή και υπομονή έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα και οι Σέρρες αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.