Πότε θα πληρωθεί η γ’ δόση του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γ’ δόση για το επίδομα παιδιού, το οποίο χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ πλησιάζει και καλό είναι οι δικαιούχου του επιδόματος να γνωρίζουν ποια είναι.

Πιο συγκεκριμένα η τρίτη δόση του επιδόματος παιδιού Α21 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων ανάμεσα στις 25 και 27 Ιουλίου 2019, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί πρώτα η νέα φορολογική δήλωση.

- Διαφήμιση -

Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ:
Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 200.800.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Να υπενθυμίσουμε ακόμα στο σημείο αυτό ότι το επίδομα παιδιού Α21 πληρώνεται πλέον ανά δίμηνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.