Ιωάννης Τσινάρης: «Αδυναμία αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Βισαλτίας»

306
- Διαφήμιση -

Την αδυναμία αποκομιδής απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Τραγίλου και Βισαλτίας δηλώσει με έγγραφό του το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Βισαλτίας προς την Δήμαρχο Αγνή Δουβίτσα, τους αντιδημάρχους, τον Διευθυντή του Δήμου και τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ιωάννης Τσινάρης, ο οποίος υπογράφει και το έγγραφο αναφέρει σε αυτό:

- Διαφήμιση -

«Λόγω έλλειψης προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας και το τέλος της συνεργασίας του δήμου με τον εργολάβο αποκομιδής απορριμμάτων για τις ενότητες Βισαλτίας και Τραγίλου, είναι αδύνατο να γίνει η αποκομιδή μέχρι την υπογραφή της νέας σύμβασης με το νέο ανάδοχο.

Για τους ανωτέρω λόγους σας ενημερώνω ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται μόνο σε κεντρικά σημεία (μέχρι την υπογραφή νέας σύμβασης με τον ανάδοχο, σε πλατείες εκκλησίες σχολεία) για να μπορέσει η υπηρεσία καθαριότητας να εξυπηρετήσει όλα τα χωριά του Δήμου.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο τμήμα καθαριότητας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.