Δ. Γκολέμης: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια του πολίτη»

510
Γκολέμης
- Διαφήμιση -

Απαραίτητα αγαθά μιας κοινωνίας είναι η ύπαρξη τάξης , ασφάλειας και ελευθερίας. Δυστυχώς από την Ελλάδα μιας άλλης εποχής ,περάσαμε στην Ελλάδα του φόβου και της τρομοκρατίας.

Στην Ελλάδα το 2017 καταγράφηκαν 75.707 ληστείες και κλοπές, σημειώνονταν 200 ληστείες τη μέρα σε σπίτια και καταστήματα .Εκλάπησαν 34.026 αυτοκίνητα και μηχανές , δηλαδή τη μέρα 93 τροχοφόρα.

- Διαφήμιση -

Η τραγική είδηση έρχεται,όμως, από τον κόσμο των ανηλίκων. Τρία στα δέκα παιδιά έχουν πέσει θύματα εξωσχολικού εκφοβισμού, το γνωστό bulling. Αυτά τα τραγικά ποσοστά σημειώνονται σε Γυμνάσια και Λύκεια και καταγράφηκαν από έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του υπουργείου παιδείας.

Έχουμε φτάσει σε σημείο να τρέμουμε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο για να μορφωθούν. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην εμπιστευόμαστε ούτε το γείτονά μας ,τους ανθρώπους που γνωρίζουμε χρόνια.

Η ΝΔ έχει θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια του πολίτη.
Δεσμευόμαστε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας .Θα υπάρξει ένστολη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Ενισχύουμε το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς. Θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η ομάδας ΔΕΛΤΑ και η ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ με την πρόσληψη 1500 αστυνομικών .

Εφοδιάζουμε τους αστυνομικούς με νέο εξοπλισμό .Εντός εξαμήνου όλοι οι αστυνομικοί αποκτούν νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και προχωρούμε εντός ενός έτους στην προμήθεια 1000 καινούργιων περιπολικών.
Καταργούμε το Νόμο Παρασκευόπουλο. Επαναφέρουμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ.

Θα σταματήσουμε τις σκηνές βίας και καταστροφής των Πανεπιστημίων. Εικόνες ντροπής και προσβολής για τη χώρα και τον πνευματικό κόσμο. Καταργούμε το άσυλο των Πανεπιστημίων για να πάψουν να αποτελούν χώρους παραβατικότητας και ανομίας.

Θα ενισχύσουμε τα μέτρα προστασίας στα σχολεία και τον περιβάλλοντα χώρο δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στα σχολεία.
Δημιουργούμε, στα πρότυπα άλλων κρατών συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και διαχείρισης κρίσεων. Επίσης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα μας η φύλαξη και προστασία των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας.

Σε μία χώρα καλά φυλασσόμενη ο πολίτης της αισθάνεται ασφαλής τόσο από εσωτερικές όσο από εξωτερικές απειλές. Ο πολίτης στη χώρα του πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος και όχι δέσμιος της ανομίας και της παραβατικότητας. Η ΝΔ με τον σχεδιασμό της θα επαναφέρει την χώρα σε ρυθμούς ασφάλειας και ελευθερίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.