15 τρόποι για αναζήτηση στο Google που δεν ήξερες μέχρι τώρα

Google
- Διαφήμιση -

Για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς καλύτερα τη μηχανή αναζήτησης της Google!

Το Google είναι μία μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούμαι όλοι για να βρούμε από το πιο απλό, μέχρι το πιο πολύπλοκο πράγμα που θέλουμε να βρούμε κάθε στιγμή. Το χρησιμοποιούμαι, όμως, σωστά;

- Διαφήμιση -

Και δεν εννοώ με λογική ή αν ψάχνουμε τα σωστά πράγματα. Αλλά, αν ο τρόπος που κάνουμε αναζήτηση στη μηχανή αυτή είναι ο σωστός.

Βλέπεις, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ψάξεις για ένα πολύ συγκεκριμένο πράγματα που οι περισσότεροι δε ξέρουμε. Απλά, πάμε στη μηχανή πληκτρολογούμε αυτό που θέλουμε να βρούμε και μετά βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Όμως, η Google έχει προνοήσει για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Έχει δημιουργήσει διάφορους τρόπους για να βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε και να διώχνουμε από τα αποτελέσματα παρόμοιες αναζητήσεις και άλλα τέτοια!

Γι αυτό, δες το παραπάνω τρόπο που θα σε βοηθήσει να μάθεις 15 τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμη καλύτερη τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.